2024 Sezonu Halk Oyunları Kursumuz Başlıyor.

İzmir Erzurum Folklor Spor Kulübü tarafından gelenek ve kültürlerin yaşatılması çalışmaları kapsamında gençler ve yetişkinlere yönelik ‘Bar Halk Oyunları’ kursu başlatılıyor.

İzmir Fahrettin Altay yerleşkesinde yer alan İzmir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda uzman eğitmen Serkan Dayaüç yönetiminde her hafta Pazar günü gerçekleştirilecek olan kurslar için çağrıda bulunan İzmir Erzurumlular Folklor Spor Kulübü Başkanı Serkan Dayaüç “Bilindiği gibi güzel Erzurum yöremizin dünyada ün yapmış halk oyunları ‘Bar’ adıyla bilinmektedir. Kurulan ‘Bar Ekipleri’ gösterdikleri performans ile hayranlık uyandırmaktadır. Bizlerde gelen talepler doğrultusunda kültürlerimizi yaşamak ve yaşatmak için harekete geçtik” dedi.

Başkan Dayaüç, “Başta hemşehrilerimiz, Erzurumlu gençlerimiz ve ilgi duyan herkese yönelik halk oyunları kursu başlatıyoruz. Her hafta Pazar günü İzmir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda verilecek olan ‘Yöresel Bar’ kursumuza ilgi duyan herkesi bekliyoruz. İlk kursumuz Ekim Ay’ı içerisinde başlayacaktır. İrtibat için 0555 593 33 45 numaralı telefon hattımızdan bilgi alınabilir. Kültürel, sosyal, eğitim ve sportif faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorum yaz

Yazacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra onaylanmaktadır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL

KAYIT OL

ÜYE GİRİŞİ

Zaten bir hesabım var

YENİ ŞİFRE

ÜYE GİRİŞİ